Izvor: Alo.rs
14.12.2022 u 11:22
0

ZELENSKI NAPOKON ZADOVOLJAN: Ova priča je privedena kraju!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izrazio je zadovoljstvo zbog raspuštanja suda u Kijevu.

Poručio je da Ukrajina može istovremeno da se bori protiv korupcije i ruske invazije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ova priča je privedena kraju“, rekao je Zelenski u utorak kasno uveče i istakao da je potpisao zakon o raspuštanju Okružnog upravnog suda u Kijevu. Reč je o instituciji koju su ukrajinske antikorupcijske vlasti uporedile sa zločinačkom organizacijom, a SAD su 9. decembra uvele sankcije predsedniku te institucije.

PAPA POZVAO VERNIKE DA SKROMNIJE PROSLAVE BOŽIĆ: „Ono što uštedimo pošaljimo Ukrajini“

„Ali razgovor o reformama se nastavlja – nastavlja se čak iu vremenima takvog rata“, rekao je Zelenski u svom video obraćanju noću. On je potpisao zakon istog dana kada ga je usvojio ukrajinski parlament.

Govorio je predsednik suda

Slučaj korupcije protiv Vovke poslat je ovog leta Višem ukrajinskom sudu za borbu protiv korupcije, nakon što su predmeti protiv njega godinama blokirani.

Ukrajinski Nacionalni antikorupcijski biro (NABU) saopštio je da su 17. juna podignute optužnice protiv Vovka, dvojice njegovih zamenika, četiri sudije i još četiri osobe, uključujući šefa državne pravosudne administracije.

Optuženi su „dejstvovali u okviru zločinačke organizacije“ koju je predvodio Vovk sa ciljem da preuzmu državnu vlast kroz kontrolu nad pravosudnim organima i namerno ometaju njihov rad, saopštila je NABU. U istrazi je prikupljeno više od 16.000 sati prisluškivanja, saopštila je NABU.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter