Izvor: Sputnjik
04.04.2024 u 08:19
0

ZELENSKI SE UPLAŠIO: Predsednik Ukrajine ODBIO intervju Takeru Karlsonu, zvali su ga više puta

Američki novinar Taker Karlson rekao je da je Vladimir Zelenski ignorisao njegove zahteve za intervju.

„Poslali smo brojne zahteve Zelenskom za intervju kako bi objasnio svoj stav. On ih je, naravno, ignorisao“, rekao je Karlson.

On je na društvenoj mreži Iks objavio video u kojem govori o američkoj pomoći Kijevu i razgovara sa kongresmenom Mardžori Tejlor Grin. Novinar je rekao da je poslao zahtev za intervju predsedniku Predstavničkog doma Majku Džonsonu, koji, prema rečima Karlsona, nije odgovorio.
Novinar je u februaru intervjuisao ruskog predsednika Vladimira Putina. Značajan deo dvočasovnog razgovora bio je posvećen ukrajinskom sukobu i odnosima Rusije sa SAD, NATO-om i Zapadom. Na društvenoj mreži Iks imao je više od 211,4 miliona pregleda, a na Jutjubu više od 19,4 miliona.
Istovremeno, Karlson je rekao da je pozvao Zelenskog da mu takođe da intervju, izrazivši nadu da će pristati. Pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov je, komentarišući reči novinara, rekao da je to stvar kijevskog režima: „oni mnogo daju intervjua“.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter