Izvor: Tanjug
12.02.2023 u 22:30
0

Zelenski upozorava: „Prerano je da se proglasi pobeda na energetskom frontu!“

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozdravio je napore da se obnovi proizvodnja i isporuke električne energije nakon oštećenja elektroenergetskih sistema u serijama ruskih rakektnih napada, ali je i upozorio da je "prerano da se proglasi pobeda na energetskom frontu".

Zelenski je rekao da su stručne ekipe uradile veoma dobar posao i sanirale štetu nastalu posle ruskih udara raketama i dronovima po objektima elektroenergetske infrastrukture tako da većina ljudi tokom vikenda nije morala da se suočava sa predugačkim isključenjima struje.

NEVIĐENI SNIMAK IZ TURSKOG PORODILIŠTA: Dok se zgrada trese, sestre su čuvale inkubatore da se ne prevrnu! (VIDEO)

„Sama činjenica da i nakon ovonedeljnih masovnih raketnih udara možemo da imamo ovako mirnu energetsku situaciju dokazuje profesionalizam naših stručnih ekipa. Međutim, moramo da shvatimo da ovo još uvek nije odlučujuća pobeda i nažalost mogući su novi teroristički napadi Rusije„, rekao je Zelenski u svom večernjem video obraćanju.

Predsednik Ukrajine je najavio da će i u narednoj radnoj nedelji, već od sutra, ponovo biti prekida u isporukama električne energije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter