Izvor: Kurir.rs
22.02.2023 u 21:57
0

„ZLOČINCA UVEK PRIVUČE MESTO ZLOČINA“: Kremlj udario po Bajdenu, iznenadna poseta Kijevu izazvala moćan odgovor!

Ona je istakla i da je za mir u ukrajinskom sukobu neophodna politička volja Zapada i Kijeva, ali da Moskva to za sada jednostavno ne vidi.

Prekjučerašnja poseta predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džoa Bajdena Kijevu naišla je na oštar komentar od strane Kremlja.

BAJDEN PONOVO PAO NA STEPENICAMA: Ulazio u predsednički avion, a onda je pošlo po zlu! (VIDEO)

„Ovo je samo jedna loša predstava jednog provincijskog pozorišta. Kriminolozi i psiholozi se slažu u jednom: zločinca uvek privuče mesto zločina! Bela kuća se potrudila da pokaže svetu veru u uspeh režima Zelenskog, nameru da mu pomogne do pobedničkog kraja. U stvarnosti, sve je ličilo na lošu predstavu palanačkog pozorišta, osuđenu na propast, da se očigledno doda malo drame“, rekla je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

„Za što pre mir potrebna je politička volja Zapada, ako je još nisu realizovali njegovi kijevski štićenici. Mi to u ovom trenutku ne vidimo“, rekla je ona.

Podsetimo, američki predsednik je u ponedeljak u velikoj tajnosti stigao u nenajavljenu posetu Kijevu. Suprotno ustaljenoj praksi, američka administracija nije obavestila javnost o ovoj poseti, a predstavnici Bele kuće su više puta demantovali da predsednik planira da ode u Ukrajinu. SAD su u ponedeljak obećale Kijevu novi paket pomoći vredan 460 miliona dolara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter