Izvor: BSC Happy
16.11.2023 u 20:33
4

„AKTUELNOSTI“: AMERIKA će izvršiti VOJNU INAZIJU NA HAG bude li mu IJEDAN IZRAELAC IZRUČEN! DONELI SU TAJ ZAKON!

Američki predsednik Džo Bajden je ponovo šokirao svet izjavom da je Si Đinping diktator, u vreme najzategnutijih odnosa Kine i SAD. Zelenski predviđa sudbinu Ukrajine Balkanu, a Hamas za to vreme u nezaustavljivim udarima parališe izraelsku vojsku. Đuro Bilbija, Nikola Šainović i Branko Lukić večeras u emisiji "Aktuelnosti" govore na ove teme!

631. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 41. dan RATA U IZRAELU
Đuro Bilbija smatra da Bajdenove optužbe da je Si diktator nisu u skladu sa trenutnim položajem Amerike u odnosu na Kinu

– Razgovori su i počeli u sitauciji kada je Bajden nakon posete Blinkena Pekingu nazvao Sija diktatorom. U vreme Borisa Jeljcina, vrlo često kroz tumačenje su dezauvisali ono što je zaista rekao. Sam Bajden je dao svoje naknadno tumačenje, gde nije odstupio od toga da je Si diktator. Ništa nije porušeno, jer ništa na samim razgovorima nije ni nastalo. Bajden je rekao da želi da američko-kineska konkurkencija ne preraste u sukob. Druga njihova opsesija je da ne dođe do prebrzog ekonomskog razdvajanja Amerike i Kine. Si je rekao da bi obe strane imale nesagledive posledice – ističe Bilbija.


Branko Lukić je rekao da će Amerika svim silama braniti izraelske zločince 

– Amerika će pokušati sve da prođe bez kazne i bez suda. Izrael nije potpisnik ugovora po kojima se ustanovljuju međunarodni sudovi. Međunarodna zajednica je 15 posto sveta! Amerika će sigurno na sve načine pokušati da speči da se privede pravdi bilo ko od Izraelaca. Mi znamo da postoji taj zakon donet 2002. godine na saveznom nivou u Americi – Zakon o invaziji na Hag; njihova vojska ima obavezu da napadne zemlju ukoliko bi ta zemlja želela da uhapsi ili izruuči njihovog državljanina međunarodnom sudu – kaže Lukić.


Nikola Šainović je stava da je razaranje može biti samo gore – osveta je najveće oružje Izraela i Hamasa

– Postoje tri velike frakcije Palestinaca. Hamas je krenuo u napad iz očajničkog stanja. Pošto na zemlji ne možeš da izdžiš sukob sa Izraelom, moraš da odeš ispod zemlje. On (Hamas) je tu borbu podigao to takvog nivoa, da je samo prvog dana ispalio 3.000 raketa na Izrael. Nemoguće je da to Izrael ne sazna. Svako se koristi ono čime ime. Hamas se koristi podzemljem, a Izrael brutlanim udarima, naročito iz vazduha – zaključuje Šainović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: AMERIKA će izvršiti VOJNU INAZIJU NA HAG bude li mu IJEDAN IZRAELAC IZRUČEN! DONELI SU TAJ ZAKON!”

  1. Iz jednog isečka od sinoć dok je govorio Zelenski dok mu je u poseti bila državna delagacija iz Engleske najavio je rat u Evropi , što bi moglo značiti da je sve već isplanirano i pripremljeno od strane NATO država ako se radi o Balkanu naravno ako je mslio na tu oblast ratovanja a možda i na neku drugu vrstu oblasti i to u samim NATO državama , čudan je bio dok mu je delegacija boravila tamo , a glavni novoizabrani Englez nekako mu je govorio kao da bi ga malo smirio,
    Ako bi bio Balkan u pitanju da pripaze Rusi da im se ne približe sa te strane pa da ih napadnu NATO države bajagi lažno isprovocirane a i još jedna stvar ako se otvori treće žarište (Amerikanci su rekli da mogu da ratuju bez problema na više mesta ) u svetu neka je Bog i Alah u pomoći Palestincima , neće se znati šta se tamo radi od strane Izraela . U svakom slučaju ako je Balkan u pitanju to će biti zbog napada na Ruse ali možda i na Tursku , da, da, a možda i zbog Turske , neka se pričuva iz predostrožnosti i Erdogan .

    2
    0
    Odgovori
    • Alo Cicka, samo jednu stvar, novoizabrani Englez David Kamerun nije izabran, cak nije u parlamentu, vec je postavljen od strane premjera Engleske. Ekspresno mu je dao titulu lorda, ubacio ga u “gornji dom” i postavio ga za ministra vanjskih poslova, koji tehnicki nije odgovoran “donjem domu” parlamenta. Demokratija na Anglosaksonski nacin! Kamerun nije smirivao Zelenskog vec mu je obecao jos raketa za napad na Ruse.

      1
      0
      Odgovori
  2. Trebali bi svi gradjani sveta kojima nije uopšte do ratovanja, ne samo do ovog ili onog rata , da se podignu protiv toga. Ko potegne sve vrste vojnog naouružanja na svoju volju prema nekome na sud u UN koji usput mora biti reformisan i izmešten iz mesta gde se sada nalazi , svi vojni savezi da se ukinu a država koja započne rat i oglušuje se o UN mora izgubiti državnost i postati neka zemlja ili teritorija koja ne sme imati nikakvo oružje kod sebe niti ga proizvoditi sledećih recimo deset godina dok se ne dovede sama u red. U takvu državu za tih deset godina ne smeju doći strani investitori za to vreme, ništa stranci niti smeju kupovati niti smeju proizvoditi niti trgovati ni pod kakvim izgovorima , ona mora živeti od sopstvenog rada a onda ponovo vratiti nakon deset godina izbore i državnost pod uslovom da se upristojila , ovo da se odnosi na sve bez obzira da li neko vodi skriveni rat kao što rade Emerikanci i Englezi a pogotovu ti isti koji naoružavaju da se tretiraju kao da si sami učesnici u ratu, dosta više izigravanja svega i svačega na ovom svetu kao da su oni najpametniji a ostali glupi , kao i ti nekakvi sopstveni Zakoni kao što ih imaju Amerikanci koji idu na ruku samo državama koje su ga donele a suštinski su za štićenje svake vrsta kriminala iz sopstvenih redova pa samim tim podpadaju pod kriminalne države a što je najgore ugrožavaju poštene države , kojim nije do ratovanja države sa svojim poštenim nardodom kao što su uradili sa našim vođama smestivši ih po Zatvorima NATO drava a oslobodivši svake odgovornosti one koji su pomagali tu mora s enazvati ono što je tačno tu kriminalnu državu . Ako ćemo pošteno i istinito i sada isto rade , zar ne plaćaju po 300 dolara snajperiste iz Ukrajine koji ubiju Rusa , zar nisu pojedini od te sorte država priznali državu na našoj južnoj zemlji koja je sve sopstvenim lažima i uz terorisanje Srba i ostalih ostvarila uz pomoć pomogača iste vrste i to uz ratovanje i to nelegalno .
    Alo bre pa dokle više , ko ne shvata do svakoga će to doći i do svakoga će biti primenjena ista kriminalna metoda , pitanje je samo ko želi da bude pošten i da radi u skladu sa Zakonima sveta i sopstvenog morala ili će se prikloniti nemoralu i kriminalu , valjda će i za takve biti jednoga dana sud .

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter