Izvor: BSC Happy
30.10.2023 u 20:15
4

„AKTUELNOSTI“: Ko će da mu stane na put? – NETANJAHU NEMILOSRDNO: „TREBA POBITI sve do MAČKE!“

614. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 24. dan RATA U IZRAELU

Kapetan Dragan smatra da jedan zločin ne može opravdati drugi

– Možete slobodno pomnožiti pet puta broj ranjenih. Imaćete 5 ranjenih na jednog mrtvog, računajte na 50.000 žrtava u takvom kratkom vremenskom periodu. Naročito, što to to čini narod koji je preživeo Holokaust. Ovo je neoubuzdano da radi isto prema Palestincima. Imam puno prijatelja Jevreja i imao sam uvek sažaljenje i ne može da se dozvoli da jedan zloćin opravdava drugi. Pa mi bismo po toj logici morali da pokoljemo sve Hrvate. Ovo ne bi trebalo i ne bi smelo da se radi – istakao je kapetan Dragan.


Svetislav Lutovac je rekao da je izraelsko oružje jezivo razorno i da će ostaviti strašne posledice

– Mislim da je ovo poseban užas i egzodus koji se vrši nad stanovništvom Gaze. Engleska, Australija i Novi Zeland smatraju vojno krilo Hamasa teroristima, ne sam Hamas. Onio što je na početku bilo to je mnogo više od terorizma, a malo manje od rata. Ovakva odmazda je nezapamćena. Izrael koristi bombe da uništi posebne tunele i prodiru u zemljište do 30 metara i to izaziva strašne udare, a nema selektivnih udara. Mnogo solitera, objekata, preko 100 aviona je bilo angažovano. Ovo je najveća humanitarna katastrofa u ovom veku  – kaže Lutovac.


Dragoljub Kojčić ističe da Netanjahu mora pod hitno da se zaustavi

– Pre svega, diplomatski jezik je osetljiva stvar. Kakav je sad to kriterijum? Da li se Amerikanci svrstavaju na jednu stranu? Imam utisak da su malo popustili i videli su ovo što je gospodin Dragan rekao; pojačana retorzija države Izrael na napad Hamasa, koji jeste nečovečan, oni (Hamas) su takvi prema svima, ne samo prema Jevrejima… Znam kada su upali na medicinski fakultet i bacili 11-oro dece kroz prozor. Svake tri, četiri godine upadnu u neki pravoslavnu crkvu. Svako od nas ima prijatelje i Palestince i Jevreje. Ne treba da se svrstavamo. Taj neproporcionalni odgovor Izraela i neproporcionalna retorika, gde Netanjahu kaže da treba pobiti sve do mačke – zaključuje Kojčić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: Ko će da mu stane na put? – NETANJAHU NEMILOSRDNO: „TREBA POBITI sve do MAČKE!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter