Izvor: BSC Happy
11.07.2023 u 22:39
0

„DOBRO JUTRO, SRBIJO“ – VAŠ OMILJENI MERAČ ISTINE – IZ FOTELJE: DEMONIZACIJA SRBA – od SREBRENICE do RAČKA

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate najaktuelnije i goruće teme, uz to sjajne sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

6.25

Probudimo se uz PRELISTAVANJE dnevne štampe sa ministrom bez portfelja Đorđem Milićevićem i Nebojšom Obrkneževim, Centar za društvenu stabilnost. Očekujemo da nam se nešto kasnije preko Skajpa pridruži Katarina Vukosavljević, politikolog.

7.00

Otvoreni Balkan je poslednjih meseci pod pritiscima, pitanje njegovog daljeg puta je diskutabilno. Stevica Deđanski, analitičar i Srđan Barac, Centar za društvenu stabilnost će nam odgovoriti KAKVA JE SUDBINA OTVORENOG BALKANA?

8.00

Srebrenica kao krst nametnut srpskom narodu nije na žalost prvi, a ni jedini takav žig koji naš narod nosi. Napadi na Srbe stigli su i do slučaja Račak. DEMONIZACIJA SRBA – OD SREBRENICE DO RAČKA pravi je naziv naše sledeće teme, o kojoj ćemo razgovarati sa: Aleksandrom Pavićem, politikologom, Demom Berišom, predsednikom Matice Albanaca u Srbiji i Veljkom Odalovićem, predsednikom Komisije za nestala lica, dok će nam se preko Skajpa pridružiti Željko Šajn, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

9.00

Ponos prestonice – potpuno reformisan i unapređen sistem javnog prevoza. Po prvi put CEO SISTEM JAVNOG PREVOZA TRANSPARENTAN. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić će nam govoriti o tome kakve nas nove pogodnosti očekuju.

10.00

Svet drma veliki NATO samit u Viljnusu u Litvaniji. Kakve su odluke tamo donete, ne samo po ukrajinsko-ruski sukob, nego po čitav svet – ŠTA ĆE NATO ODLUČITI U VILJNUSU? I na ovu temu odgovaramo zasigurno uspešno sa Nenadom Bumbićem, analitičarem, Branimirom Đokićem, stručnjakom za spoljnu politiku i Zoranom Spasićem, stručnjakom za međunarodnu politiku

11.05

Biznis pred kraj našeg najgledanijeg jutra i to ne bilo kakav. Ne, ne bavimo se vrstom biznisa, nego onima koji su u njemu uspešni – bavimo se uspešnim poslovnim ženama u Srbiji, ali i BREMENOM POSLOVNE ŽENE U SRBIJI. Iva Medić, uspešna poslovna žena

11.25

KAKO PRIPREMITI AUTOMOBIL ZA PUT najbolje zna Čedomir Brkić, najtrofejniji srpski automobilista.

Dobro jutro Srbijo, dobro jutro gledaoci Happy televizije!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter