Izvor:
28.09.2016 u 12:50
0

DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN: Rođena je žena od čijeg se PLESA mnogi NAPIJU! (VIDEO)

Na današnji dan 1972. godine u Ročesteru (SAD) rođena je Heder Rene Svit. Poznatija kao Dita fon Tiz, ova amerikanka je glumica, manekenka i burleska igračica. Pored engleskog, ima škotsko, jermensko i nemačko poreklo.

Na časove baleta krenula je sa četiri godine i od ranog detinjstva razvija sopstveni stil, koji je pod velikim uticajem 40-ih i 50-ih godina 20. veka. Najpre se pojavila u velikom broju fetiš časopisa, kao što su BIzzare i Maquis, ali najviše pažnje privukla je fotografijama u čuvenom Plejboju (1999. 2001. 2002. godine).

Najpoznatija je po svojim nastupima kao neoburleska igračica i često je u medijima nazivaju "Kraljicom burleske". U scenskim nastupima koristi razne rekvizite, a neizostavni deo stajlinga su korseti.

Njena najprepoznatljivija tačka jeste Martini Glass Show gde se kupa u velikoj čaši martinija prskajući gledaoce.

Od 2005. do 2007. godine bila je u braku sa kontroverznim muzičarem Merilinom Mensonom.

Nastupila je u Beogradu 24. februara 2011. godine, povodom rođendana jednog prestoničkog kazina.

Šta se još dogodilo na današnji dan pogledajte u prilogu jutarnjeg programa Happy televizije:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/DitaVonTeese

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter