Izvor:
10.05.2019 u 16:39
0

„GLAMUR“ NA ŽURKI IZNENAĐENJA BOJANE RISTIVOJEVIĆ: Atraktivna plavuša PROGOVORILA o NAJLEPŠOJ ŽIVOTNOJ ULOZI! (FOTO)

Bojana Ristivojević, atraktivna voditeljka "Parova", nije ni slutila šta će joj se dogoditi kada je u kasnim satima napustila televiziju na kojoj radi, baš na svoj 31. rođendan.

Nakon snimanja, Bojana se uputila ka svom automobilu, ali onda su iz mraka iskočile njene kolege Uroš Božić i Nađa Nikolić.

Oni su pojačali muziku i prišli joj sa prskalicama u rukama.

Povodom toga, ona je na svojoj rođendaskoj žurki specijalno za “Glamur” ispričala doživljaj nakon iznenađenja.

Malo je falilo da zaplačem. Jako sam srećna, oduševili su me i prošle, ali i ove noći. Poželeli su mi svašta. Nikad više poruka nisam dobila u životu – rekla je ona.

Pre par dana atraktivna plavuša je postala tetka, jer je njena rođena sestra Jovana, rodila mezimicu Đurđu, te je Ristivojevićeva otkrila da je najsrećnija žena na svetu upravo zbog nove životne uloge.

Presrećna sam zbog toga.Bitnije mi je bilo da mi se sestra ostvari u ulozi majke, nego što sebe vidim u tome – iskrena je bila harizmatična Bojana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter