Izvor: BSC Happy
18.10.2023 u 18:57
4

HEZBOLAH I ZVANIČNO U RATU SA IZRAELOM? LAVROV STIGAO U PJONGJANG? „AKTUELNOSTI“ od 19.50 samo na HAPPY TV!

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

602. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 12. dan RATA U IZRAELU

 – Lavrov stigao u Pjongjang – 
 – Stanje na frontu –
O ovim i ostalim temama razgovaramo sa: Saša Adamović – istoričar, Žarko Rakić – novinar i Slobodan Stojičević – ekspert za informacioni rat.

„AKTUELNOSTI“. Milionski auditorijum zna!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “HEZBOLAH I ZVANIČNO U RATU SA IZRAELOM? LAVROV STIGAO U PJONGJANG? „AKTUELNOSTI“ od 19.50 samo na HAPPY TV!”

  1. zbog nas koji smo verni gledaoci mogli bi da objavite gledanost najbolje emisije Aktuelnosti, jer svi znamo da su oni serovi sa pinka fejk, ja zivim na Malti , ne postoji neko sa bivsih prostora Jugoslavije koji ne prati

    0
    0
    Odgovori
  2. Зашто на YouTube веч 5 ти дан нема „Актуелности“,која једва чекам и пратиме је сваки дан

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter