Izvor: BSC Happy
13.12.2023 u 20:37
2

IZRAEL JE KAPITULIRAO DANAS: U „AKTUELNOSTIMA“ o najcrnjem danu u IZRAELU od početka RATA! Šta se desilo?

Ovo je najcrnji dan za Izrael - dok je na bojnom polju sve išlo po planu, svet se ujednio i odlučio da Izrael konačno kapitulira u genocidnoj nameri uništenja Palestinaca.

658. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 68. dan RATA U IZRAELU
Vojislav Šešelj je rekao da se nestanak Palestinaca dešava već 70 godina

SAD suz same sebe do kraja raskirnlane na poslednjoj sednici SB, kada su uložile veto na prekid vatre. Izrael je dobio ozbiljan šamar. Preko 150 država je glasalo za prekid vatre, a samo 10 za nastavak sukoba. Turska preti da će napustiti NATO. Amerika je glavni krivac. Izrael može 70 godina da se ovako ponaša zbog Amerike upravo. U prvom naletu oko milion Plaestinaca je proteranom otetat im imovina. Broj ubijene dece je prešao preko 7.000 odavno. Hapše žene i decu, par stotina su već tako uhapsili. Hapse da imaju taoce, decenijama tako rade. Mnogi su uhapšeni kao deca i odrasli u zatvoru. Prepuni su izraelski zatvori Palestinaca. To je mučenički narod – kaže Šešelj.


U emisiju se, iz Tel Aviva, uključio počasni konzul Srbije u Izraelu Aleksandar Nikolić, koji je iz prve ruke dočarao situaciju iz samog Izraela

Nema sumnje da, kako po reakcijama ambasadora Izraela pri UN, tako i minista spoljnih poslova, ovo se sve teško prihvata u Izraelu. Samo se još 9 država usprotivilo. Sa posebnim bolom, su se refelisali na govore pri Kongresu, mislim da je u tom smislu jako dobro se podsetiti svega onoga što govori Daglas Mari, borac protiv ideologije progresivizma, gde kaže da se istorija ne prilagođava promenama u vidu doseljeništva. Ovaj dan je najteži, od svih 68 dana rata za Izrael. Inicijativa direktora MOSAD-a da otputuje, da se vrati u Katar, ne bi li se obnovili pregovori da se onovo dođe do razmene zarobljenika, su obesmišljeni. Situacija na terenu je vrlo složena, dopremanje humanitarne pomoći je jako otežano – istakao je Nikolić.


Vladimir Vasić ističe da američka ekonomija profitira i dalje od svih sukoba

Kada se pogledaju ekonomske činjenice, američka privreda raste. Kina raste isto. EU jedino ima recesiju, pre svega Nemačka. Iz nekog mog iskustva, da prosečan američki građanin, njega ne interesuje spoljna politika, već koliko košta galon benzina i da li cene rastu. Ekonomija Amerike je i dalje snažna. EU danas ima 65 posto BDP-a Amerike. Ona ima prostora za podršku ovakvim akcijama – kazao je Vasić.


Sreten Egerić smatra da je subina Zelenskog smrt ili izobilje van Ukrajine, a ukrajinskih vojnika samo smrt

– Mislim da nema osveženja u vrhu Ukrajine. Igubila je svoje najelitnije jedinice. Ne vodi ovde rat ni Zalužni, ni Zelenski, na žalost ne vode ni ukrajinski vojnici na frontu. Rat vodi Bajden, Džonson, Ursula fon der Lajen, Sunak… oni vode rat protiv Rusije. Dokle imaju Ukrajince da vode rat protiv Rusije, rat će trajati. Ako se Zelenski izvuče živ iz Ukrajine, otići će sa koferima punim novca. Sve više i više ukrajinskih vojnika će da završi život na bojnom polju – zaključuje Egerić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “IZRAEL JE KAPITULIRAO DANAS: U „AKTUELNOSTIMA“ o najcrnjem danu u IZRAELU od početka RATA! Šta se desilo?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter