Izvor:
17.02.2019 u 13:45
0

JORDAN ĐORČEV U EMISIJI U „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: „Ne postoji manifstacija koja ne spaja naše srspko-slovensko prijateljstvo“!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" sa Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem ugostili smo bivšeg predsednika iz pobratimske opštine Sv Nikole- Jordana Đorčeva.

Vi ste obnovili prijateljstvo Svetog Nikole i Ćićevca?

– To je bilo 2003. godine kada sam bio gradonačelnik nisam mislio da je to ozbiljna stvar, i eto trajalo je samo jedan mandat za razliku od gospodina Zlatana. Mi smo obnovili prijateljstvo ali je ono postojalo i ranije još sedamdesetih, pa se prekinulo. Takav tip druženja opština, kao takav tip prijateljstva ne postoji na Balkanu. Nema manifestacije koja ne prođe bez naših poseta kao i bilo kojih kulturnih dešavanja, a ne samo to, ima i mnogo mepšovitih brakova koji su se dogodili.

Vi ste u upravnom odboru Slovenske Akademije?

– Ja sam predsednik upravnom odbora Slovenskog Univerziteta, akademik sa Slovenske Akademije ali to nije vezano za naše odnose sa Ćićevcom. Ko god da dođe u Svetom Nikolu da postane gradonačelnik on zna da naše prijateljstvo mora da se održi, to je pravilo – rekao je Jordan Đorčev.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter