Izvor: BSC Happy
11.12.2023 u 20:30
16

KONAČNO SE SPAJAJU RUSKE ARMIJE I KREĆU KA KIJEVU – KLINOVI se ZARIVAJU U MESO UKRAJINE: „AKTUELNOSTI“ večeras otkrivaju KLJUČNI DETALJ SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

657. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 67. dan RATA U IZRAELU
Srbobran Radić najavljuje veliku rusku ofanzivu

– Oni su u ofanizivnom dejstvu u severopazapadnom delu. Tuku se komunikacijski pravci, koji se iz nikopoljskog dela izvode prema Harkovu. Oni trpe gubitke zato što ih ruske snage tuku dalekometnim oružjem i Ka-52 helikopterima, koji su vrlo efikasni. U brišućem letu im uništavaju ključne tačke. Oni i dalje koriste objekte iz vremena SSSR-a. Imaju vodu, sve što i treba tu. Nisu obezbedili krila i bokove i onda su doživeli katastrofu. Preračunali su se. Deo njihovih snaga je doživeo velike gubitke, jer nisu imali dovoljnu artiljerijsku podršku. Sa ruske strane su ofanzivna dejstva i ovi klinovi se spajaju u skorijem vremenu – ističe Radić.


Vladimir Prebiračević je rekao da uprkos velikoj marketinškoj ofanzivi da se Ukrajini obezbedi novac i oružje, iza te akcije stoji nešto drugo 

– Koristila se svaka prilika da se ta marketinška kampanja koja se vodila za oružje, da dopre do stokova naoružanja, do novih nabavki oružja. Kada pogledamo koliku je finansijsku pomoć Amerika izdvojila prema Ukrajini. Taj novac je nastajao tako, jer su sa svojih stokova skupo prodavali svoje staro naoružanje. Ukrajinci su sami snimali i predstavljali kao obično đubre. Videli smo i da ove Ambramse – možda nije dobro da se oni pojave ovako glomazni. Ni lakši tenkovi nisu mogli kroz blato da prolaze. Ruska vojska je dugo bila u praktičnoj aktivnoj odbrani, sada je krenula na određenim tačkama u ofanzivne operacije – kaže Prebiračević.


Stevan Ignjatović  smatra da su Amerikanci prosperirali od rata u Ukrajini

– Od kad Amerikanci nemilosrdno šalju novac, 31 država u Americi je prosperirala. Zvaničan podatak koje je Ukrajinsko ministarstvo finansija izdalo – da su oni 2013. godine kao država dugovali 73 milijarde, 2023, ne računamo ratna dugovanja – duguju 128,81 milijardu. Zašto se ovo nastavlja? Na Zapadu su sve više procenilli stručnjaci, to što su uradili britanski i američki planeri, van pristanka ukrajinskih oficira, to je ratni zločin. Svesno su slali ljude u smrt – zaključuje Ignjatović.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

16 thoughts on “KONAČNO SE SPAJAJU RUSKE ARMIJE I KREĆU KA KIJEVU – KLINOVI se ZARIVAJU U MESO UKRAJINE: „AKTUELNOSTI“ večeras otkrivaju KLJUČNI DETALJ SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!”

  1. SR22 insurance could seem like an incorporated problem,
    yet it sympathizes an explanation. This criteria helps ensure that high-risk drivers preserve continual insurance policy coverage.
    It is actually critical to follow SR22 insurance demands to stay
    clear of additional lawful issues. Constantly keep your insurance coverage broker
    updated regarding any sort of adjustments that might influence your SR22 insurance.

    Here is my webpage; SR-22

    0
    0
    Odgovori
  2. Deductibles play a significant duty in your best car insurance rates in Mundelein IL insurance coverage in Mundelein. Selecting a
    higher insurance deductible can easily decrease your superiors, however you need to have
    to ensure you may afford it out of pocket in the event of an incident.
    Discuss with your insurance representative the benefits and drawbacks of different deductible amounts for your Auto
    insurance in Mundelein. This decision may considerably affect your annual insurance costs.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter