Izvor: BSC Happy
12.09.2023 u 08:24
0

MINISTAR VUČEVIĆ ZA HAPPY TV: „Postoji mogućnost da se IZBORI ODRŽE DO KRAJA GODINE – SNS je spremna za taj politički izazov!“

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Miloš Vučević je rekao kada bi mogli da se održe vanredni parlamentarni izbori

– Najavljeno je kao mogućnost da se izbori održe do kraja godine. To je pitanje dogovora. Nama sledeće godine je svakako redovan termin za održavanje lokalnih izbora ali želimo da razgovaramo o tome da organizujemo parlamentarne izbore. Za nas je neprihvatljivo da se vrši pritisak i da se pravi fontana želja da imamo izbore kad oni hoće. Procenjuju kao mala deca šta njima može da donese paket čokolade ili slatkiša. SNS očekuje poziv od predsednika da se do kraja meseca razgovara sa političkim činiocima da se izlazi na birališta ranije. SNS je spremna za taj politički izazov. U SNS-u neće biti laka politička kampanja – smatra on.

Ministar se dotakao i povećanja plata i penzije, ali i aktuelnih jednokratnih pomoći

– Ponosan sam što sam deo vlade koja je uspela da omogući prvu fazu povećanja penzija pa i jednokratna isplata penzionerima, pomoć majkama sa decom do 16 godina, pomoć za medicinske sestre… ceo taj korpus ljudi koji brine o našem društvu – zaključuje ministar Vučević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter