Izvor: BSC Happy
29.05.2023 u 22:08
1

PETAR MILUTINOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Jedino rešenje je PODELA UKRAJINE, to bi PUTIN JEDINO PRIHVATIO“

Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

U emisiji „ĆIRILICA“ na kanalu TV HAPPY (21.00) razgovaramo sa vrsnim stručnjacima, ovog ponedeljka su to: Zoran Ćirjaković, novinar, Ljubiša Ristić, reditelj, Filip Rodić, novinar, Petar Milutinović, istraživač Instituta za evropske studije i Danijel Simić, predsednik Udruženja novinara Republike Srpske. 

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: VAGNER se odmara, priprema se za AVDIJEVKU

Happy televizija afirmiše tu porodičnu atmosferu. Da pomogne drugim običnim ljudima, da promoviše toplu, ljudsku priču. Često gostujem po televizijama raznim; stariji čika, pripadnik obezbeđenja čita knjigu. Zaista mi se čini da mi živimo u getoiziranom društvu. Sav ovaj animozitet i erupcija nasilja u Beogradu i KiM, dodatno produbljuju animozitete. Loše je što se krenulo u tom smeru. Postoje neke inicajative da se te stvari menjaju, to su na primer „Otvoreni Balkan“ – daje se jedan novi politički impuls. Jasno je kako se Evropa nalazi u poluvazalnom odnosu prema SAD. Evropa nije nameravala da bude tako. 2014. ti odnosi sa Rusijom su bili zdravo postavljeni. Ona (Evropa) ima na svojim obodima totalni rat kakav nije viđen od Drugog svetskog rata. Opšta je dekadencija, to je prirodan sled opadanja moći, prenos moći takođe iz jednog centra u drugi, bila Britanija, pa SAD, sada je Kina. Evropa je bačena u vatreni obruč. Mi delimo sudbinu te Evrope. Svi znamo šta je Viktorija Nuland rekla: „Koga briga šta Evropljani kažu“. Jedino održivo rešenje za Ukrajinu je bilo da proglasi vojnu neutralnost. Rusija je onda rešila da, po mom sudu, donese jednu geostratešku odluku koja se smatrala pogrešnom, jer oni ovo ne mogu da kontrolišu što se događa na teriotoriji Ukrajine. Od 2001. do 2019. bilo je 106 ratova. U međuvremenu se promenila priroda ratova, ratuje se različitim sredstvima i tehnikama. Sa Jugoslavijom nije bilo tako. Ovde je vid rovoske bitke. Jedino rešenje je podela teritorija, kao što je Korejski rat okončan. To je ono što bi Putin prihvatio. Kakve su garancije da Rusija sutra neće ponovo izvršiti invaziju, ko kaže da se neće ponoviti? Ovaj sukob ima samo jedan cilj – rekao je

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PETAR MILUTINOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Jedino rešenje je PODELA UKRAJINE, to bi PUTIN JEDINO PRIHVATIO“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter