Izvor:
04.11.2019 u 16:18
0

POLITIČKI ANALITIČAR ALBINOT MALOKU ISTAKAO: Postoji nepoverenje između naših političara!

Politički analitičar iz Prištine, Albinot Maloku, bio je gost emisije "Posle ručka", u kojoj je glavna tema bila današnji sastanak predsednika Stbije, Aleksandra Vučića i američkog zvaničnika, Metju Palmera. Govorilo se o tome koje bi najbolje rešenje bilo po pitanju Kosova i koje mere bi trebalo preuzeti.

– Ono što primećujem posebno između Kosova i Srbije jeste odnos nepoverenja između naših političara. U ovom kontekstu ne znam kako će se gradi odnos i da li će se graditi. Ne vidim baš nijanse. Zemlje na Balkanu, ove su jako male i još ne znaju da kroje svoju viziju, kako bi trebalo da teče ta vizija i kojim putem bi trebalo da ide njhov kurs. Celo vreme razmišljaju i misle konspirativno. Celo vreme se nudi političareva priča da oni nas kontrolišu, ništa nas ne pitaju, a ja nisam za to. Mislim nije da ne pita niko Srbiju za odnos sa Kosovom. Ovaj slučaj Severne Makedonije i Albanije, one mogle da idu ka EU. Nije bilo iznenađenje zbog toga što je EU u nekom svom haosu – istakao je Albinot Maloku.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter