Izvor: BSC Happy
05.06.2023 u 21:39
0

PREDRAG MARKOVIĆ U“ĆIRILICI“: „Za bod na izborima SPALILI BI CELU ISTOČNU EVROPU“

Da li će nas prevariti Amerikanci, ili Rusi? Tema je večerašnje najgledanije emisije "Ćirilica" od 21 čas na Happy televiziji. Na pitanja Milomira Marića na ovu temu će večeras odgovarati i razgovarati naši gosti: Nikola Šainović, Predrag Marković, Veljko Odalović i Veselin Dželetović.

Predrag Marković kaže kako bi Amerikanci za bod na izborima spalili celu istočnu Evropu

Mi precenjujemo te centre moći, oni obično promaše svaku prognozu. Naše je, ne da sada mislimo šta li će oni da smisle, pogreše i za sebe. Ovo što kaže Šainović, tu moraš da reaguješ fleksibilno na izazove. Niko nije znao da ulaze u prizrenski rat. Ušetali su u rat sa parolom neće valjda, ono hoće. Fleksibilan odgovor, moramo da imamo svesnu viziju, kao što je imao Pašić. On je bio za mnoge stvari. Jedna strategija najambicioznija je upalila. Nije nas prevario sa Jugoslavijom, on je izabrao najbolju situaciju u tom trenutku. Kao ga Hrvati prevarili. Njega neko da prevari, najveći varalica bio. Jedino što mi možemo… imali su obaveštenja za 11. septembar pa nisu reagovali. Nije imao ko da proceni važnost te informacije. Njima su prioritet unutrašanji izbori. Ono što procene ove jeseni to će i da urade, šta im odgovara. Celu istočnu Evropu bi spalili za bod na izborima – treba im uspeh, ako Dejton, EU nije mogla, jer su je namerno sabotirali. Ne znamo koliko je Dejton uticao na izbore, ali im je to odgovaralo. Treba da vidimo na koju stranu idu procene njihove, šta odogovara za izbornu pobedu. Rat u Ukrajini zavisi od tih izbora. Bila bi velika stvar za njih „završili smo rat u Ukrajini“. Na kraju će Amerika izdati Ukrajinu – smatra Marković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter