Izvor: BSC HAPPY
05.06.2023 u 22:01
0

VELJKO ODALOVIĆ U „ĆIRILICI“: „Mi smo u 2013., KURTI ruši mostove sa AMERIKANCIMA“

Da li će nas prevariti Amerikanci, ili Rusi? Tema je večerašnje najgledanije emisije "Ćirilica" od 21 čas na Happy televiziji. Na pitanja Milomira Marića na ovu temu će večeras odgovarati i razgovarati naši gosti: Nikola Šainović, Predrag Marković, Veljko Odalović i Veselin Dželetović.

Veljko Odalović smatra da se nalazimo u 2013. godini, kao i da Kurti vrši samodestrukciju lažne države Kosovo

Oni (Albanci) su sada jedino zabrinuti, Kurti im ruši mostove sa Amerikancima i sa Zapadom. Sve što rade počiva na toj podršci. Panika je među njima. Nisam čuo nijednog da je osudio ono što se dešavalo na KiM. Oni to misle i to je jedan novi momenat. Eskobar i Lajčak će biti dole. Ti koji pokušavaju da sruše Kurtija, da popričaju kakav opozicija stav ima. To bi bilo vrlo interesantno, da kažu“našli smo nove partnere, ajde da razgovaramo o Briselskom sporazumu, ZSO“. To bi bilo vrlo interesantno. Moramo da vratimo film: 2013. godine potpisan sporazum, nije formirao ni Tači, ni Haradinaj, ni Isa Mustafa, ni Hoti, ni Aljbin Kurti. Niko se nije javno opredelio. Iz ovoga što smo čuli ovde je sad stvar vrlo jasna šta Amerikanci hoće. Sva jalovost evropske zajednice i EU je u stvari to da za sve što su potpisali nisu imali podršku SAD. Malo pomalo pojavi se neki posrednik koji daje usmerenja, sada je to Eskobar. Važno je šta će on u Prištini reći, da li će vratiti u normalne okvire, ili će našminkati priču da se povuku policajci. Gde sede u opštini naoružani policajci? Da se gradonačelnici povuku u neke zgrade, da organizujemo izbore, povratimo Srbe. Šta smo dobili svim tim? Dugoročno ulazimo u istu fazu u kojoj smo bili 2012/13. godine. Ovako je teklo sve kao tada. Mi se nismo pomerili nigde. Još smo u goroj situaciji. Izvršena je u međuvremenu militrizacija, kosovke snage su okupirale sever KiM. Srbi su na ulici i žive na prstoru koji je okupiran. Ovo je trenutak nepovoljnog položaja u kome se Srbi nalaze. Pokušaće da nastave da lome ruke i noge Srbiji, da Srbija ostavi pitanje ZSO, da ostave za jesen – kaže Odalović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter