Izvor:
02.10.2019 u 09:03
0

SRĐA TRIFKOVIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: Kina i Amerika će „ukrstiti koplja“!

Do sredine veka, Kina kao sila u usponu, a Amerika kao sila u padu će „ukrstiti koplja“, izjavio je profesor Srđa Trifković gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Do sredine veka, Kina i Amerika će ukrstiti koplja. Kina je po prvi put sada bezbedna na svojoj severnoj kopnenoj granici, a sada, kada je bezbedna može da se okrene ka moru. Kina, kada bi htela, mogla bi da obori američki dolar, ali njoj to nije u interesu. Tačno je da Kina „krade“ ideje od Amerikanaca, ali, oni ih dovode do savršenstva. – istakao je Trifković na Hepi televiziji.

Trifković je rekao da smo mi danas svedoci onoga što je najavljeno na Kongresu Komunističke partije, a to je da će Kina do 2035. ući u red velikih sila kao samostalni akter.

U Kini vlada državni kapitalizam, sličan je kao Tajvan šezdesetih godina. Važno je naglasiti da to nisu diktatorski režimi, već monopolske strukture vlastiobjasnio je profesor Trifković u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter