Izvor:
18.11.2019 u 15:57
0

SVETOZAR MILJKOVIĆ OTAC NESTALIH BLIZANACA: Moja supruga je svojim očima videla žive i zdrave blizance! Svetozar Miljković, otac dvoje dece muških blizanaca 5.3.1982. godine. 

Još jedan otac koji tvrdi da su mu deca nestala je i Svetozar Miljković. Ono po čemu se njegov slučaj razlikuje je što su u pitanju bili blizanci koji su rođeni zdravi i sa normalnom kilažom.

U razgovoru sa voditeljkom Jovanom Grgurević, naš gost se prisetio nemilih događaja iz 1982. godine.

– Slično kao i u prethodnim pričama, moja supruga se porodila petog marta 1982. godine. Deca su bila zdrava, jedno je težilo kilogram i 650 grama, drugo kilogram i 680. Supruga je po porođaju videla decu, bila su crne kose, crnih očiju, zaplakali su i odvojili ih od nje. Posle se nije ništa nije sećala i uspavali su je. Njoj su rekli da su tela poslali na obdukciju iz Novog Sada u Ljubljanu – izjavio je Svetozar Miljković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter