Izvor:
22.08.2019 u 20:11
0

VIDOSAV KOVAČEVIĆ SMATRA DA JE SRBIJA PRIMORANA NA KOMPROMIS: „Prinuđeni smo na Kumanovski sporazum i Rezoluciju 1244!“ (VIDEO)

Bivši načelnik Vojne akademije Vidosav Kovačević, govoreći za Hepi televiziju u emisiji Posle ručka, otkrio je zašto smatra da su Srbi bili prinuđeni da pristanu na Kumanovski sporazum i Rezoluciju 1244.

– Mi smo bili prinuđeni da prihvatimo Kumanovski sporazum i Rezoluciju 1244 ali ništa od toga nije realizovano. Pre svega povratak tih ljudi, rešavanje zločina, ljudska prava svih građana koji su ostali dole. Kada je 2006. godine Crna Gora izašla iz sastava Jugoslavije, 2008. godine počinje kampanja kada je Srbija ostala sama. To je sve urađeno organizovano i to je prvi put da neko pokušava da otme teritoriju uz pomoć Međunarodnog prava – prokomentarisao je Vidosav Kovačević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter