Izvor:
22.08.2019 u 20:10
0

JUGOSLAV PETRUŠIĆ O NAVODNOM ZLOČINU NA IZBICI: „Sve je urađeno po zakonu!“ (VIDEO)

Govoreći na temu zločina na Kosmetu, Jugoslav Petrušić se osvrnuo i na navodni zločin na Izbici. On je pokazao slike i dokumente i detaljno obrazložio šta se tačno dogodilo, kao i to da li su organi bezbednosti Savezne republike Jugoslavije časno radili svoj posao.

– Ovo je snimak groblja na Izbici. Mi smo optuženi da smo navodno na toj lokaciji iskopali civile koji su tu ubijeni i kasnije doveženi na Batajnicu. U suštini, ti civili koji su iskopani po naređenju Ministarstva unutrašnjih poslova su poslati na obdukciju u Kosovsku Mitrovicu i Prištinu. Izvršena je obdukcija, organi bezbednosti Savezne republike Jugoslavije su savesno i časno to uradili uz nalog istražnog sudije i svih ostalih organa vojske i policije koji su bili na licu mesta. Taj navodni dokument kaže da smo mi zločinački to pokušali da iskopamo – otkrio je Jugoslav Petrušić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter