Izvor: Kurir
15.01.2024 u 13:30
0

HAOS U BERLINU: Završne demonstracije protiv Šolcove vlade

Traktori spremni, paori na nogama .

Berlinski Tagesšpigel navodi da se očekuju hiljade učesnika protesta koji od sinoć pristižu u nemačku prestonicu.

Navodi se da će ove demonstracije biti vrhunac talasa protesta poljoprivrednika koji su se u toj zemlji odvijali prethodnih dana.

Nemački list navodi da zbog demonstracija poljoprivrednika postoji rizik od saobraćajnog haosa u Berlinu i čitavom tom regionu.

Navodi se da je berlinska policija sinoć objavila da će za poljoprivredna vozila biti zatvoren centar grada pošto je područje centralnih ulica već puno traktora.

 

UBISTVO ARKANA OVAKO JE PISALA ŠTAMPA: Broj njegovih tablica na džipu, Ceca u kolicima

 

Najveći poljoprivredni protesti u istoriji Nemačke krenuli su prošlog ponedeljka kada praktično nije bilo dela zemlje koji je normalno funkcionisao pošto su na drumove izašle hiljade traktora.

Ispred Brandenburške kapije u Berlinu tada je u koloni poljoprivrednih vozila koja je blokira viđena i zastava nekadašnje Nemačke Demokratske Republike (DDR), a bilo je i zahteva za raspisivanje vanrednih izbora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter