Izvor: BSC Happy-Informer
31.03.2024 u 11:14
3

NAJNOVIJIM POTEZOM IZAZVAO GNEV CELOG SVETA: Bajden doneo najsramniju odluku ikada

Deci pripadnika Nacionalne garde SAD zabranjeno je da crtaju verske motive na vaskršnjim jajima na skupu koji će biti upriličen u Beloj kući 2024. godine, navodi se u biltenu koji su objavili lokalni mediji.

Motivi na vaskršnjim jajima „ne smeju da sadrže nikakav sumnjiv sadržaj, verske simbole, otvoreno religiozne teme ili partijske političke izjave“, navodi se u brošuri za takmičenje „Slavimo sa porodicama Nacionalne garde“, koje je deo praznične tradicije Bele kuće.

Deca takođe ne mogu da crtaju ništa što „promoviše netoleranciju, rasizam, mržnju protiv bilo koje grupe ili pojedinca, kao i koje promovišu diskriminaciju na osnovu rase, pola, vere, nacionalnosti, invaliditeta, seksualne orijentacije ili starosti“.

Istovremeno, deca moraju na modelu jajeta da predstavljaju „sliku o svom životu: omiljenu aktivnost, pejzaž države, svoju vojničku porodicu, dan u svom životu i drugo.

Zatim će odabrani dizajni koji predstavljaju „jedinstveno iskustvo i priče dece Nacionalne garde“ biti oslikani na pravim kokošjim jajima i izloženi u Beloj kući.

Bajden je takođe izazvao gnev proglasivši da će ova uskršnja nedelja takođe zvanično postati Dan vidljivosti transrodnih osoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NAJNOVIJIM POTEZOM IZAZVAO GNEV CELOG SVETA: Bajden doneo najsramniju odluku ikada”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter