Izvor: Kurir.rs
11.08.2023 u 08:45
0

NEMA KRAJA BIZARNOSTIMA U SLUČAJU DEČAKA UBICE: Ljudi su zgranuti plakatom koji je osvanuo na mrežama

U protekla tri meseca na društvenim mrežama napravljeno je više sramnih grupa podrške dečaku ubici, koji je 3. maja počinio masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u Beogradu.

PORODICE UBIJENE DECE U „RIBNIKARU“ PODNELE TUŽBU PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE: Ovo su njihovi zahtevi

Tako su mu bolesni umovi 30. jula čestitali rođendan i nazivali ga „kraljem“, pravili su bizaran „kviz“ na Tiktoku gde korinsici treba da glasaju za ubicu ili za žrtve, a jedan strani sajt za prodaju suvenira otišao je i korak dalje i smilsio kako da zaradi – oni su u svoj prodajni program uvrstili je i majice s likom maloletnog zločinca.

I kada smo pomislili da je to kraj morbidnim i monstruoznim postupcima pojedinaca, pojavila se nova šokantna objava na društvenim mrežama koja se brzo širi. Naime, odnedavno društvenim mrežama kruži i uznemirujuća fotografija, koja liči na plakat za film. Na fotografiji je muška osoba u crvenom duksu s kapuljačom slikana s leđa, a preko slike piše ime i prezime dečaka ubice, kao i datum 3. maj 2024. i „uskoro izlazi“. Već na prvi pogled je jasno da je ovaj plakat za film foto-montaža.

Nažalost, nakon počinjenog nezapamćenog masakra, pojedina deca su na društvene mreže, naročito na Tiktoku, objavljivali klipove podrške malom monstrumu, najavljivali slične zločine i pisali „da razumeju dečaka ubicu“.

Sve to već mesecima uzneirava javnost i postavlja pitanje gde su granice pristojnosti, ali i koliko je ova podrška ozbiljna? Da li su u pitanju samo dečiji nestašluci, potezi pubertetlija željnih pažnje ili se iza ovih postupaka ipak kriju potencijalne ubice?

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter