Izvor: Blic.rs
10.08.2023 u 16:48
0

BESNI RAT BIVŠIH SABORACA: Svađe nekadašnjih PARTIJSKIH DRUGOVA iz Narodne stranke usijale društvene mreže – PLJUŠTE UVREDE! (FOTO)

Pre nekoliko dana činilo se da će odlazak Miroslava Aleksića iz Narodne stranke i njegovo osnivanje novog pokreta proteći mirno, ali aktuelna dešavanja to demantuju.

U praksi bukte međusobne svađe, „pršte“ uvrede među bivšim saborcima, a sada je na red došlo iznošenje prljavog veša i optužbe o saradnji sa Udbom i za razbijanje stranke, začinjene sočnim psovkama.

Sve je počelo kada se Đorđe Stamenković, poslanik i nekadašnji član Narodne stranke, a koji je u međuvremenu sa Aleksićem prešao u Narodni pokret Srbije, „pohvalio“ da ga je na društvenoj mreži tviter blokirao Vladimir Gajić, poslanik i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke.

– Uspeo sam u životu, šta pije lajna – napisao je Stanković.

Gajić se odmah uključio i obavestio ga da je odblokiran, ali ne bez dodatne reakcije. Prozvao je Stankovića da je dobijao novac od grada Niša za razvijanje porodičnog biznisa.

PUKLA TIKVA: ALEKSIĆ napustio NARODNU STRANKU, osniva SVOJ POKRET – ni sami sa sobom NE MOGU, a „ZNAJU“ šta je „NAJBOLJE“ za SRBIJU

– E sad, pošto mi podmećeš ovo u vezi glasanja u Skupštini, da ja sada pitam tebe kao osnivača Narodnog pokreta Srbije, kako objašnjavaš prihode tvog familijarnog biznisa od 191.000.000,00 dinara ukupno od 2017. do danas iz budžetskih sredstava grada Niša? – upitao je Aleksić.

Odgovor nije dobio, ali jeste novu prozivku. Stanković je sada optužio Gajića za saradnju sa službama državne bezbednosti, a nazvao ga je i „udbašem“.

– A generalnom sekretaru koji ti daje lažne info, zahvali se na lažnim prijavama – napisao je između ostalog Stanković.

Prepucavanje tu nije stalo, Gajić je nastavio da „čika“ nekadašnjeg partijskog druga.

– Ne, podatke mi je dao Sale Milovanović koji ti suflira ove tvitove. Nego onomad kad te je gradonačelnica Niša po tom pitanju prozvala u televizijskom duelu, nisi je demantovao? Savetujem ti da ne srljaš i ne povodiš se za tim šljamom jer ja idem samo sa činjenicama – napisao je Gajić.

Sve je kulminiralo Stankovićevim žestokom psovkom.

Samo nastavi da piješ kafu sa Đukom, i igraš Golf sa Vesićem, i sve je ok! Najbolja SNS investicija. Rasturio si stranku, sad odj**i od nas – napisao je Stanković.

Stanković, međutim, nije jedini koga je Gajić prozvao, pa se je nakon prepucavanja, posvetio se Miroslavu Alekiću. Kako je napisao na Tviteru, Aleksić ga je prozvao u jednom intervjuu, i naveo da je „upravo saradnja Miki Aleksić – Stranka slobode i pravde (SSP) sprečila da Narodna stranka aktivno učestvuje na referendumu za „ne“ (referendum koji je u januaru 2022. održan o promeni Ustava Srbije, prim. aut).

Aleksić je u intervjuu koji Gajić spominje, odgovarajući na pitanje da li su neki iz Narodne stranke bili protiv protesta „Srbija protiv nasilja“, rekao da pojedine kolege iz Narodne stranke jesu govorile protiv protesta, i da mu je to smetalo jer su, kako je rekao, „više napadali opoziciju, a ne vlast“.

Otkrio je i da je razgovarao sa Gajićem oko toga.

– Ukazivao sam na to što je Gajić samoinicijativno podržao i glasao za ugledne pravnike koje su predlagali SNS, a da nismo imali dogovor oko toga. Ali nisam želeo da pravim oko toga medijske teme, već sam hteo da to rešavamo u našoj kući. Trpeo sam koliko sam mogao – rekao je Aleksić

Gajića su ove reči očigledno jako isprovocirale, pa se ponovo oglasio.

– Tačno je to što Aleksić kaže u intervju da smo razgovarali oko tih pitanja. Međutim tačno je da on nije imao nijedan argument, izuzev jednog , kada mi je rekao: „Vlado, treba da budeš svestan da će ovde biti kako Amerikanci kažu“ ( direktan citat). E , ovde smo se razišli – otkrio je Gajić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter