Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
01.11.2023 u 21:37
0

ŠTA NEKO STVARNO ŽELI DA KAŽE: Evo šta znače razni položaji tela tokom razgovora

Britanski stručnjak za međuljudske odnose, Džejkob Lukas, otkriva tajne neverbalne komunikacije.

Lukas otkriva tajne neverbalne komunikacije. On navodi 10 tajni govora tela koje možete naučiti iz gestikulacija ruku partnera.

Džejkob je poznat na društvenim mrežama, gde redovno deli savete o sastancima i vezi.On takođe radi direktno sa klijentima i koristi metode iz stvarnog života kako bi mnogima pomogao u njihovim ljubavnim životima. Nedavno je podelio video, pokazujući nekoliko pokreta, a zatim objašnjavajući šta oni mogu da znače.

Prvi pokret koji navodi je kada neko ima dlanove okrenute nagore. To, objašnjava, može značiti da je osoba poštena, pouzdana i da želi da bude prihvaćena.

Prelazeći na drugi gest, demonstrira pokret ‘seckanja’ rukama. To može značiti da je govornik precizan i želi da završi stvari, kaže Lukas.

Treće, kada su dlanovi okrenuti nadole, u smislu govora tela, to može značiti dominaciju i govorenje sa ubeđenjem.

Četvrto je tapkanje prstima, za koje Džejkob kaže da bi moglo da ukaže na osećanja ljutnje, stresa i frustracije.

Njegov peti pokret pokazuje gest pranja ruku, što bi moglo da odrazi da se govornik oseća nervozno, nesigurno i zabrinuto.

Šesti pokret su ruke u obliku kula, koje mogu da predstavljaju govornika koji se oseća samouvereno, moćno i dominantno.

Još jedan gest koji može sugerisati da je govornik nesiguran, nepoverljiv i nervozan je gest sklopljenih ruku sa skrivenim palčevima. Takođe, ako neko sa kim razgovarate upire kažiprst, to može značiti da samo želi da ga slušate.

KORISNE STVARI ZA LJUBITELJE KNJIGE: Evo kako da postanete brzi čitač

U međuvremenu, držanje kažiprsta u drugoj ruci znači da se osoba oseća nesigurno, nelagodno i nepoverljivo. Kao deseti i poslednji gest, Džejkob je naveo trljanje lica obema rukama, što bi, kako je rekao, moglo da ukaže na to da je neko frustriran, iznerviran i umoran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter