Izvor: Telesport
27.01.2024 u 10:18
0

TRANSFERSKA BOMBA: Grujić na korak od napuštanja Porta, evo koji klub ga želi!

Dosta je srpskih fudbalera o kojima se pisalo u zimskom prelaznom roku. Neki su našli nove sredine, drugi odlučili da odlože te priče, treći su u poslednjim danima januara otvoreni za promenu koja bi im donela više minuta ne bi li izbrusili formu za Evropsko prvenstvo. U ovu treću grupu spada Marko Grujić.

Dosadašnji tok sezone nije bio naročito dobar za srpskog vezistu u dresu Porta. Imao je probleme sa povredama, nakon toga skromnu minutažu, sve u svemu, period kakav ne odgovara ni njemu ni klubu.

Otvara mu se jako zanimljiva prilika, mogao bi ponovo da se vrati u Nemačku gde je svojevremeno dve godine nosio dres Herte.

ZVEZDA NA KORAK DA SAMU SEBE OTPIŠE: Ovo je nova tabela Evrolige, a evo kako se Partizan kotira

Novinari tamošnjeg ogranka Skaj Sportsa izveštavaju da je Štutgart ušao u pregovore oko Grujića. Pristanak igrača je tu, nema razloga da bude drugačije kad se radi o jednom od prijatnijih iznenađenja u ligama petice. Stvar koči to što Porto trenutno insistira na transferu, Štutgart bi za početak pozajmicu sa opcijom otkupa. Preostalo je još pet dana transfer pijace da sve strane nađu zajednički jezik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter