Izvor: informer.rs
02.02.2024 u 11:46
0

VELIKI PREOKRET! Tramp naglo PROEMENIO STAV

Bivši američki predsednik i jedan od republikanskih kandidata u novoj izbornoj trci Donald Tramp, rekao je da će jedan od njegovih prioriteta biti primoravanje Evropljana da povećaju vojnu pomoć ukrajinskom režimu.

– Mi smo uložili više od 200 milijardi, a evropske zemlje 20… I, zar ne mislite da treba uravnotežiti? Evropske nacije, ako ih sve saberete, njihova ekonomija jednaka je američkoj… Saberite im sve, oni su dali samo 20 milijardi, a mi 200 jer smo glupi! … Moramo da uravnotežimo – poručio je Tramp, pominjući ključnu ulogu SAD i NATO kada je finansiranje i pomoć saveznicima u pitanju.

NAJNOVIJE ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Ljudi više vole Trampa, Amerika se raspada pod Bajdenom

Ranije je Tramp tvrdio da će u slučaju izborne pobede momentalno obezbediti mir u Ukrajini.

On je rekao je da će rešiti rusko-ukrajinski sukob nakon što ponovo bude izabran za šefa države. Tvrdi da će to učiniti pre stupanja na dužnost.

– Rešićemo ovaj užasni rat između Rusije i Ukrajine pre nego što preuzmem dužnost… Dobro poznajem Putina… Znam Zelenskog, rešićemo to – rekao je Tramp na mitingu svojih pristalica u Nju Hempširu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter