Izvor: BSC happy portal/Kosovo online
04.02.2023 u 20:17
0

AKTIVISTA SAMOOPREDELJENJA IZ TIRANE PORUČIO ABDIDŽIKUU: „Zaustavićemo Zajednicu kao i 2015. godine!“

Aktivista ogranka Samoopredeljenja u Albaniji Boiken Abazi rekao je da je predsednik DSK Ljumir Abdidžiku "zaljubljenik u Zajednicu" i poručio da će Samoopredeljenje zaustaviti formiranje ZSO, kao što je to uradilo 2015. godine.

Abazi je na Fejsbuku reagovao na izjavu Abdidžikua koji je rekao da „grupa ideologa iz Tirane koja ima za cilj da uništi odnose Kosova sa saveznicima, uključujući SAD, kreira politiku Samoopredeljenja i Vlade Kosova“.

„Zajednicu smo zaustavili 2015. godine, zaustavićemo je i sada. Pozdrav iz Tirane za Ljumira, dečaka zaljubljenog u Zajednicu“, naveo je Abazi.

Bojken Abazi je nedavno uporedio Zajednicu srpskih opština sa Holokaustom, istakavši da je “ to isti rasistički mentalitet“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter