Izvor:
04.05.2018 u 12:54
0

BURNA NOĆ U PRESTONICI KULMINIRALA JOŠ BURNIJIM JUTROM: Udes u Batajnici, vatrogasci spasavaju povređene!

U Batajnici kod Beograd se jutros oko 6 časova desio udes, a još nije poznato da li ima povređenih, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je kazala da i dalje traje akcija i da su tamo dve ekipe lekarske pomoći, vatrogasci i policija. Dodala je da su vatrogasci izvlačili jednu osobu.

Ona je kazala da se sinoć u Višnjičkoj ulici desila saobraćajna neseća u kojoj je lakše povredjen motociklista i prevezen u Urgentni centar.

Jedno šestogodišnje dete je lakše povređeno u udsesu koja u ulici Marka Čelebonovića, te je prevezeno u Urgentni centar.

Ekipa lekarske pomoći je tokom noć imala ukupno 87 intervencija, od čega 13 na javnom mestu, a pomoć lekara su mahom tražili hronični bolesnici.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter