Izvor: Blic
20.09.2023 u 20:06
1

HAOS NA LINIJI 73: Devojčica zauzela četiri mesta, urlala i bahatila se, putnici ZGROŽENI prizorom

Na autobuskoj liniji 73 došlo je do incidenta i svađe između dve putnice - devojčice i starije žene.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, devojčica je ušla u autobus i zauzela četiri sedišta. Ponašala se bahato, vikala i pušila paf dok joj je žena koja se našla u prevozu objašnjavala kako treba da se ponaša.

– Jako neprijatna situacija na liniji 73. Devojčica je ušla i sela na četiri mesta na jedno sedište je stavila ranac na drugo stavila noge. Kada je žena ušla i pitala ju je da se pomeri, prvo je pomerila samo noge, a onda je i ranac. Žena joj je rekla da je osnovna kultura da se ne drže na sedištima. Ona je samo ignorisala i rekla da je ostavi na miru – navodi se u objavi i dodaje:

STRAVIČAN NAPAD U KNEZ MIHAJLOVOJ: Brzom reakcijom policije, sprečena veća tragedija

– Zatim je počela da puši paf i smeje se namerno dok su neki iza dobacivali i smejali se ženi koja je sve vreme pokušavala da joj objasni kako ne treba da se ponaša. Nastavila je da se smeje i puši i govori da je ostavi na miru. Žalosno je kako se današnja deca ponašaju pogotovo prema starijima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAOS NA LINIJI 73: Devojčica zauzela četiri mesta, urlala i bahatila se, putnici ZGROŽENI prizorom”

  1. Pod hitno postarifi decu gde im je mesto.Vratiti stare vaspitne principe i odbaciti zakolski gomilu gluposti zapadnih degenerisanog, ako hoćemo da imamo podmladak ,a ne destruktivnu rulju budućih anarhista.Zakonom ukinuti sve predloge SZO o seksualistićima glupostima koje nam satanisti uvaljuje preko nevladinog sektora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter