Izvor:
11.05.2017 u 01:01
0

A za srbomrsca – TORTA U LICE! (VIDEO)

Francuski filozof Bernar Anri Levi pogođen je tortom u lice, nekoliko sekundi pošto je počeo da se obraća publici u Kulturnom centru Beograda posle projekcije svog filma u okviru programa Beldoksa.

Levi je, inače, poznat po najblaže rečeno kritičkim stavovima koje je iznosio prema Srbima i Srbiji tokom sukoba na prostoru bivše SFRJ.

On je u toku incidenta govorio da je ovo što se događa fašistički čin Posle incidenta, Levi se vratio u salu, zahvalio publici što je gledala njegov film i kazao da se Srbija nije promenila koliko su se nadali njeni prijatelji

– Demokratija još nije pobedila u Beogradu. Istinu ne žele svi da čuju u ovom gradu. Živela Evropa i živela demokratska Srbija u Evropskoj uniji. Ponosan sam što danas pred vama branim tekovine antifašizma u Evropi – kazao je Levi.

tanjug, happytv.rs
Foto: printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter