Izvor: BLIC
02.03.2024 u 10:26
0

ALKOHOLISANI MALOLETNICI PREVEZENI NA VMA: „U pitanju su i dečaci i devojčice“

Doktorka Milena Popović iz Hitne pomoći istakla je da je tokom protekle noći ponovo bilo problema sa pijanim maloletnicima.

Kako je navela dr Milena Popović govoreći za RTS, ekipa Hitne pomoći tokom noći imala je manje posla nego što je uobičajeno. Ističe da je bilo 94 intervencije i 17 poziva na javnom mestu.

Kako je navela dr Milena Popović govoreći za RTS, ekipa Hitne pomoći tokom noći imala je manje posla nego što je uobičajeno. Ističe da je bilo 94 intervencije i 17 poziva na javnom me

 

IZGOREO RESTORAN PORED PUMPE U VELIKOM GRADIŠTU: Objekat u pepelu, jedva sprečena veća nesereća

– Bila je jedna lakša saobraćajna nesreće noćas oko 1 sat, na isključenju za Plave Horizonte. Muškarac sa lakšim povredama, starosti 25 godina, prevezen je u KBC Zemun. Zaista mirna noć što se tiče takvih nekih intervencija. Što se tiče teških trauma nije bilo – kaže dr Popović.

Međutim, bilo je alkoholisanih stanja maloletnika.

– U pitanju su opet maloletna lica. Ono što se ponavlja iz vikenda u vikend, nastavlja i dalje da prati taj neki trend održavanja. Deca od 15-16 godina, bez pitanja pola, muško, žensko, zaista vozimo na VMA u stanjima teškog pijanstva – kaže dr Popović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter