Izvor:
07.03.2017 u 20:26
0

Američka paranoja: RUSKU „ZEČICU“ OPTUŽILI DA JE PUTINOV ŠPIJUN!

Viktorija Bonja (37), seksepilna ruska manekenka i TV voditeljka, zadržana je na aerodromu u Los Anđelesu pod sumnjom da je špijunka.

Bonja kaže da su je policajci na aerodromu izdvojili i odveli na ispitivanje nakon što je u njenom prtljagu pronađena kartica kompanije koja se bavi proizvodnjom malih špijunskih video-kamera.

"Ispitivali su me o Vladimiru Putinu, predsedniku Rusije i o KGB ", kaže ona i dodaje:
"To je bio zaista veliki udarac za mene. Mislila sam da će me uhapsiti i deportovati po kratkom postupku. Kada sam im objasnila ko sam i čime se bavim, onda su počeli da pričaju o ruskim špijunima i KGB."

Bonja, koja je nedavno objavila da se rastaje od dečka Aleksa Smurfita, sina poznatog irskog biznismena, otkriva da je zadržana prilikom skeniranja prtljaga.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/putin-01-01.jpg?m=1464398928

"Odmah su počeli da me bombarduju s pitanjima da li sam špijun. U početku sam se smejala jer je zvučalo kao šala, ali kada su me treći put pitali isto, shvatila sam da su ozbiljni. Kada sam im pokazala moje naloge na Instagramu i Tviteru, shvatili su da sam manekenka i da nisam špijun."

Bonja, koja se slikala za Plejboj, ima 1,9 miliona pratilaca na Tviteru i više od pet miliona fanova na Instagramu. Rođena u Sibiru i živi u Monaku.

Kad je napunila 16 godina, preselila se u Moskvu, gde je radila kao konobarica. Postala je poznata 2006, kad je ušla u jedan rijaliti i tu ostala 10 meseci. Nakon toga njena karijera krenula je uzlaznim putem. Viktorija s partnerom ima ćerku Angelinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter