Izvor:
10.07.2017 u 19:42
0

Au, kakav potez Đokovića! Emotivnom porukom za Jelenu zapušio usta Britancima za “afere“ sa drugim ženama!

Novak Đoković je imao najbolji mogući odgovor na brutalne napade engleskih medija, koji su u seriji tekstova, nakon njegovih sjajnih igara na Vimbldonu otvorili neke navodne afere sa drugim ženama.

Upravo je 10. jul i godišnjica braka Novaka i Jelene, pa je on na svom profilu na Instagramu objavio njhovu zajedničku fotografiju, uz emotivnu poruku koju je posvetio supruzi.

Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca – napisao je Đoković.

Najbolji srpski teniser je na taj način na najbolji mogući način zapušio usta engleskih novinara, koji poslednjih nekoliko dana ne prestaju da pišu o njegovom privatnom životu i izmišljaju i recikliraju afere.

Novi udarac može da im zada ukoliko nastavi sa sjajnim partijama na Vimbldonu, pa najpre da u ponedeljak savlada Manarina, a do kraja, ukoliko nastavi u tom ritmu može i da osvoji čuveni pehar po 4. put, čime bi mogao i da svrgne Endija Marija sa 1. mesta na ATP listi.

Novak i Jelena su se venčali na 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, čime su krunisali višegodišnju vezu iz školskih dana. U braku su dobili sina Stefana, a Jelena je sada u drugom stanju i očekuje se da u septembru dobiju i drugo dete.

Telegraf
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter