Izvor:
04.02.2017 u 16:22
0

Autobus NAMERNO ZABIJEN u zid: Stradalo 24 turista! (FOTO)

Nekoliko osoba je povređeno kada je autobus na Tajvanu, u kojem se nalazilo 26 kineskih turista, udario danas u most, saopštili su zvaničnici.

Rojters primećuje da je nesreća, koja se dogodila u gradu Kaohsiung, usledila nakon samoubilačkog napada prošle godine, kada je vozač zapalio autobus u pokretu, pri čemu je stradalo 24 kineskih turista.


Kineski Nacionalni turistički biro obratio je posebnu pažnju na incident i pozvao na veće bezbednosne mere zaštite za kineske turiste na Tajvanu, saopštila je kineska novinska agencija Sinhua.

Od 26 kineskih turista, njih devetoro, vozač i vodič su prebačeni u bolnicu, saopštio je Tajvanski turistički biro dodajući da niko od povređenih nema povrede opasne po život.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Echinanews, Twitter/Guangming_Daily

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter