Izvor: beta
23.09.2023 u 18:33
0

BAČKA TOPOLA DOBIJA JAVNI TOALET: Najmoderniji te vrste vredan više od 84.000 evra

Opština Bačka Topola raspisala je javni poziv za izbor izvođača radova na projektu sanacije i promene namene objekta drugih delatnosti u javni toalet, koji se nalazi u centru Bačke Topole.

Predviđeno je da javni toalet bude izgrađen na rubu Gradskog parka, na potezu između ulica Maršala Tita i Petefi brigade, prenosi Magločistač.

PATRIJARH PORFIRIJE U HERCEGOVINI: Poklonio se moštima Svetih mučenika prebilovačkih i hercegovačkih

Kako je navedeno u javnom pozivu, procenjena vrednost radova je 9.887.924,17 dinara bez poreza, što je nešto više od 84.000 evra, a radovi će obuhvatiti adaptaciju zgrade, izgradnju elektroenergetskih vodova, kao i radove na instalaciji sanitarne opreme.

Rok za podnošenje ponuda za zainteresovane izvodjače radova je 29. septembar, a kako se navodi u tekstu poziva, predvidjen rok trajanja ugovora sa odabranim izvodjačem će biti 12 meseci.

Kako je ranije rečeno, ova investicija je omogućena drugim rebalansom ovogodišnjeg opštinskog budžeta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter