Izvor:
13.11.2019 u 15:44
0

BEOGRAD KAO DIVLJI ZAPAD: ISPOVEST potresene GRAĐANKE koja je opljačkana u sred BELA DANA! (FOTO)

Bez novčanika, torbe, i ličnih stvari, svakog dana u Beogradu ostane oko 14 građana. Ovakva vrsta krađe nije novost, pa je tokom prošle godine prijavljeno skoro 5.000 krivičnih dela tog tipa samo na teritoriji prestonice.

Prema našim istraživanjima većina građana je oprezno po tom pitanju, a iz policije apeluju na to da se svaka krađa prijavi.

Ekipi Hepi portala javila se preplašena devojka kojoj su njoj anonimne osobe ukrale torbu, u sred bela dana u centru grada,

– Šetala sam sa drugaricom Knez Mihailovom, i u jednom momentu je pritrčao jedan mladić i uzeo mi torbu iz ruke brzinom munje, da nisam ni bila svesna šta mi se dogodilo – ispričala je mlada devojka ronivši gorke suze, te dodala.

– Inspektori su se zaista potrudili, i nakon što su mi uzeli izjavu, krenuli su pravo na teren, ali od mladića koji mi je ukrao stvari, nije bilo ni traga ni glasa – kazala je ona.

Sagovornica Hepi portala je poslala poruku svim građanima, da uvek budu na oprezu,

Pešački prelaz kod tržnog centra Ušće, Vukov spomenik, Knez Mihailova ulica, Terazije, Zeleni venac – mesta su na kojima građani najčešće doživljavaju neprijatna iskustva. Kao dobru priliku, lopovi vide i gradski prevoz.

Tehnike kojima se džeparoši služe razlikuju se u zavisnosti od uzrasta i iskustva. Mlađi prestupnici rade u grupama, dok se stariji oslanjaju na veštinu.

Trenutak nepažnje dovoljan je da se ostane bez vrednih stvari, zato se pored čuvanja torbi ispred sebe, savetuje i izbegavanje špica u gradu, ali i gradskog prevoza kada sa sobom nosite više novca.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter