Izvor: Happy BSC Portal
20.11.2023 u 17:39
0

BSC HAPPY ANKETA: Zašto žene varaju?

Večita dilema između žena i muškaraca.

Naše društvo temelji se na patrijahalim vrednostima, gde je muškarac stub porodice, koji odlučuje o svemu, sistem vrednosti od naših baka i deka se značajno promenio.

Uloga žene i nekoga ko se isključivo bavi pranjem, kuvanjem i cišćenjem nije više samo njena. Došlo je vreme kada sve češće viđamo muškarce sa krpom u ruci, kako jure za decom ili spremaju ručak.

Današnja anketa koju je uradila ekipa BSC Happy portala, najbolji je pokazatelj da tradicionalni kult polako nestaju, a oba pola u rodnom smislu postaju jednaka.

Naša novinarska ekipa bila je iznenađena odgovorima muškaraca, a i žena koji su na duhovit način pokušali da obasne današnju situaciju u kojoj se oba pola susreću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter