Izvor:
27.04.2017 u 15:42
0

BUŠAR: Šarapova je varalica i nije joj mesto u sportu!

Teniserka iz Kanade Judžin Bušar smatra da Ruskinja Marija Šaraova ne bi smela da se bavi sportom jer je, kako je naglasila, varalica nakon što je koristila nedozvoljene supstance.

Šarapova se juče vratila na teren posle 15 meseci suspenzije zbog uzimanja dopinga pobedom nad Italijankom Robertom Vinči na turniru u Štutgartu.

"Ona je varalica i mislim da takvima nije mesto u bilo kom sportu. WTA salje pogrešnu poruku mladima da varaju i posle toga će svi biti dočekani raširenih ruku. To nije ispravno i ne mogu da kažem da je Šarapova ličnost na koju bi trebalo da se ugledaju. Pritom, nije pošteno ni prema ostalim igračicama", rekla je Bušar za "TRC Wolrd".

Petostruka gren slem šampiona u martu prošle godine prvobitno je suspendovana na dve godine jer je bila pozitivna na meldonijum, ali joj je Sud za arbitražu za sport (CAS) umanjio kaznu za devet meseci.

Šarapovoj su organizatori turnira u Štutgartu, Madridu i Rimu izašli u susret sa specijalnim pozivnicama, a isti zahtev podnela je i za učešće na Rolan Garosu.

Zbog takvog statusa igračice poput Vinči, Karoline Voznijacki i Agnješke Radvanske izrazile su nezadovoljstvo…

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter