Izvor: BLIC
23.09.2023 u 21:13
0

ČITAVA VOJVODINA PONOVO NA UDARU NEVREMENA: HAOS I U ZRENJANINU Ulice poplavljene, vetar čupa sve pred sobom, a građani beže od oluje (VIDEO)

Nakon Novog Sada, Vrbasa i Šida, olujno nevreme praćeno kišom i jakim vetrom pogodilo i Zrenjanin.

Kako se vidi na snimcima, građani koji su se zatekli na ulicama ovog grada, morali su da se sklone sa kiše ili pobegnu u zaklon dok se nevreme ne smiri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I ❤️ ZRENJANIN (@ilovezrenjanin)

Najavljeno pogoršanje vremena

Kako je najavio RHMZ, za danas u popodnevnim časovima doći će do pogoršanja vremena, koje će biti praćeno kišom, grmljavinom a ponegde i gradom.

Nevreme je krenulo od Novog Sada, Vrbasa, da bi se spustilo do Šida gde je došlo do rušenja stubova dalekovoda, usled čega je 11.000 domaćinstava ostalo bez struje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter