Izvor: TANJUG
05.06.2020 u 03:58
0

Danas probijanje leve cevi tunela Čortanovci

 Na železnickoj deonici Stara Pazova – Novi Sad danas će biti probijena leva cev tunela „Čortanovci“, u okviru izgradnje pruge za velike brzine izmedu Beograda i Budimpešte, najavljeno je iz preduzeća „Infrastrukture železnice Srbije“.

Prisustvovaće potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Leva tunelska cev duga je 1.156 metara.

MORATE I OVO ZNATI

OVO JE PRESTONICA NOVOG SVETSKOG PORETKA Veliki su prijatelji Srba, a oznenadiće se šta se krija iza svega! (GALERIJA)

TAJNI TRIK BAŠTOVANA Dodajte samo kašiku na stabljiku vaše biljke i gledajte šta se događa

ĐOKOVIĆ UHVAĆEN U NOĆNOM PROVODU! Devojke ga obletale, a on gledao samo NJU! (FOTO)

ZVEZDA TURSKE SAPUNICE NA HAPPY TV! Plavooka lepotica Merjem: Radim vrlo čudne stvari!

Tunel „Čortanovci“ obuhvata dve tunelske cevi, sa po jednim kolosekom, ukupne dužine 2.242 metra.

Desna tunelska cev, duga 1.086 metara, probijena je 3. aprila, tokom vanrednog stanja u Srbiji.

Tunel i vijadukt „Čortanovci“, koji se grade u okviru izgradnje pruge za velike brzine između Beograda i Budimpešte, jedan su od najvećih investicionih i infrastrukturnih projekata u ovom delu Evrope.

Radove na izgradnji nove pruge za velike brzine Stara Pazova – Novi Sad, uključujući i izgradnju tunela i vijadukta „Čortanovci“, izvodi ruska kompanija „RZ ZD Internešenel“.

Izgradnja tunela i vijadukta „Čortanovci“ pocela je 11. avgusta 2017. godine, vrednost projekta je 337,6 miliona dolara, a finansira se iz ruskog kredita za modernizaciju srpskih železnica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter