Izvor:
25.12.2019 u 16:34
0

ĐUKANOVIĆ RAZGOVARA S VUČIĆEM Pričali smo, ali se zakon ne povlači (VIDEO)

Crnogorski predsednik Milo Ðukanović rekao je danas da je prijateljski razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i pojasnio mu neke nedoumice povodom predloga Zakona o slobodi veroispovesti, ali da zakon neće biti povučen.

HAPPY U VRDNIKU VUČIĆ U "FRUŠKIM TERMAMA" Srbija prvi put pozicionirana na mapi termanog bogatstva (FOTO, VIDEO)

Ðukanović je rekao da se na tom dokumentu radi od 2014. godine i da nisu nikoga zaobišli u proceduri, a da će, ukoliko blagovremno budu podneti amadmani na taj zakon, oni biti razmotreni, prenose "Vijesti".

On je naveo da je sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, razgovarao između ostalog i o ovom pitanju i da su o tome razmenili mišljenja. Ðukanović je naveo da je to bio prijateljski razgovor u kojem je, kako je kazao, pojasnio Vučiću neke nedoumice. Kazao je i da je Crnogorska pravoslavna crkva starija od savremene Crne Gore i da postoji od ranog XV veka.


OVO MORATE PROČITATI

DAČIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO"Srbi nikada nisu plaćali povlačenje priznanja Kosova!

ON JE UMEŠAN U NESTANAK MALE MONIKE Policija traga za otmičarom iz Niša

JOKIĆ OSTAVIO BEZ REČI NOVINARE Ovo nije moj Božić! (VIDEO)

ANA BRNABIĆ: Plate će rasti i u narednim godinama!

SKANDALOZNA BOŽIĆNA ČESTITKA Del Potrova eks-devojka GOLA čestita praznik svim vernicima (GALERIJA)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter