Izvor:
29.12.2018 u 08:16
0

ĐUKIĆ-DEJANOVIĆ: Ispravljam nepravdu prema ženama!

Nacrt izmena Zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom početkom 2019. naći će u Skupštini i biće u skladu sa finansijskim potencijalom zemlje. Nacrtom je predložena izmena nepravde koja je učinjena prema ženama koje su tek počele da rade pa zatrudnele, kao i prema onima koje imaju visoke plate.

Ministri Đorđević i Siniša Mali će napraviti šta je najbolje za mame i buduće mame.

Osnovice za obračunavanje pomoći majkama sa visokim platama biće podignute na više plata, a ne na tri, kao što sada zakon predviđa. Broj prvorođenih beba se smanjuje za 1.000 iz godine u godinu, to znači da upravljanje migracijama, posebno mladih i roditelja, mora biti fokus kojim će se baviti čitava Vlada.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/fra_mar_joe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter