Izvor: Kurir.rs
10.01.2024 u 00:18
0

DO PET CENTIMETARA SNEGA NA PUTEVIMA U SRBIJI: Na ovim deonicama posebno budite OPREZNI, a evo i kakvo je stanje na granicama

Na putevima širom Srbije ima do pet centimetara raskvašenog snega, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Snega ima na putevima na teritorijama Beograda, Čačka, Ivanjice, Kolubare, Kragujevca, Kruševca, Mačve, Niša, Novog Sada Novog Pazara, Pančeva, Požege, Užica, Valjeva, Vranja, Zaječara i Zrenjanina, navodi se u saopštenju.

Na graničnim prelazima putnički automobili čekaju pola sata prilikom izlaska iz Srbije na prelazu Sremska Rača, dok kamioni najduže, četiri sata, čekaju na prelazu Gradina.

VOZAČI, BUDITE OPREZNI: Zbog pojave magle smanjena vidljivost na nekoliko putnih pravaca

Kamioni čekaju tri sata za izlazak iz Srbije na Batrovcima, sat i po na Horgošu, kao i po jedan sat na Kelebiji, Bogojevu i Šidu, dodaje se u saopštenju AMSS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter