Izvor: HAPPY BSC
01.01.2023 u 22:58
0

„DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: O najnovijim dešavanjima iz zemlje i sveta razgovaraćemo sa fenomenalnim gostima! NE PROPUSTITE!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima.

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ovog ponedeljka to su: Srđan Barac – Centar za društvenu stabilnost, Dejan Mastilović – publicista.

Na temu „Velt“: Kurti traži još NATO vojnika na KiM“, govoriće Dejan Miletic – Centar za društvenu stabilnost, Dr Zoran Milosavljević – Institut za političke studije.

Dejan Bulatović i istoričar Prof.dr Srđa Trifković (Skayp uključenje) govoriće na temu „Izašao sam iz SSP zbog Marinike Tepić“.

U nastavku emisije gostovaće Prof. dr Radomir Kovačević – toksikolog i Prof.dr Bojan Dimitrijević – ekonomista, komentarisaće temu „Šta čeka svet u 2023.godini?“

Arno Gujon – direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu govoriće na temu „Gujon: Retko koji narod u Evropi bi izdržao ono što izdržavaju Srbi na KiM“.

U nastavku imaćemo Skayp uključenje iz Moskva, u naš jutarnji program uključiće se Branko Vlahović – dopisnik Večernjih Novosti.

Novinar Dejan Anđus i Dragoslav Bokan – Institut za nacionalnu strategiju govoriće na temu „Tema dana“.

Za kraj jutranjeg programa u goste nam dolazi fizijatar dr Milena Kostadinović govoriće na temuFizikalna medicina i rehabilitacija“ 

U toku jutranjeg programa uključiće se i kolege dopisnici iz Niša i Novog Sada.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter