Izvor: Kurir.rs
01.01.2023 u 20:02
0

ATMOSFERA ŠIROM SRBIJE: Ovako se dočekala Nova godina, trubači, vatrometi, muzika, VESELO u svim gradovima!

Euforija novogodišnje noći. Ulice pune trubača, turista i veselih prolaznika, a spektakularni dočeci bili su na Trgu republike i u Beogradu na vodi, ali i brojnim drugim gradovima širom Srbije.

Na dočeku koji organizuje grad Beograd u okviru manifestacije „Beogradska zima“ publika je uživala u najpopularnijim domaćim trep izvođačima – koje čine Gazda Paja, Teodora Džehverović, Nući, Vojaž, ali i mlada Zera.

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL U BEOGRADU: Vatrometom iznad Skupštine Srbije ispraćena stara i dočekana Nova godina

Veselo je bilo i na Kraljevom trgu na Zlatiboru, gde su se brojni turisti okupili da isprate staru i dočekaju Novu godinu. Više hiljada posetilaca naovoj planini uživalo je u etno zvucima Danice Crnogorčević.

Trubači na ulicama Niša zagrevali su atmosferu, a onda je počeo koncert Harisa Džinovića na Trgu kralja Milana i tada je nastalo ludilo.

Veliki broj ljudi okupio se i u Čačku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za doček Nove godine u Vranju, interesovanje gostiju iz Bugaraske i Severne Makedonije je bilo veliko.

Vranjski ugostitelji i više su nego zadovoljni, jer su mesta uglavnom bila rasprodata. Posle zatišja zbog korone prethodnih godina, organizovani doček u restoranima je ono što su mnogi jedva dočekali.

Vranjski ugostitelji i više su nego zadovoljni, jer su mesta uglavnom bila rasprodata. Posle zatišja zbog korone prethodnih godina, organizovani doček u restoranima je ono što su mnogi jedva dočekali.

Žurka je bila i u Zemunu, na Velikom trgu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter