Izvor: BSC Happy
02.01.2024 u 16:27
0

TITO NA DOČEKU 2024. U SARAJEVU: Evo šta je sve pričao

Proslava Nove 2024. godine u Sarajevu bila je pravi spektakl, ali ne zato što su je stanovnici Bosne i Hercegovine dočekali uz Crvenu jabuku, Zabranjeno pušenje i Bombaj štampu već zato što su imali specijalnog "gosta" - ni manje, ni više, druga Tita!

Naime, bivši doživotni predsednik Jugoslavije, Josip Broz Tito se na zanimljiv način „obratio“ sarajevskoj publici u novogodišnjoj noći, a pretpostavlja se da je poruka nastala uz pomoć veštačke inteligencije.

Kako je tačno bilo…Posle nastupa Bombaj štampe na pozornicu su izašli voditelji programa te „razgovarali sa drugom Titom“, a publika je u jednom trenutku vrištala od oduševljenja.

O PROSLAVI 1980. PRIČA SE I DANAS: Ovako je Tito čekao Novu godinu (VIDEO)

Tito je u u skeču ispričao i anegdotu s čuvenog dočeka Nove godine kada su, kako navodi on, Sofija Loren i Elizabeth Tejlor poslali poznatog holivudskog glumca Ričarda Bartona koji je igrao TIta u filmu Bitka na Sutjesci „po ćevape“.

Pogledajte:

@adfood2 Josip Broz Tito se na zanimljiv način obratio sarajevskoj publici u novogodišnjoj večeri✨ #newyear #newyearseve #welcome2024 #sarajevo #bosnia #bosniaandherzegovina #balkan #fyp #foryou #viral #yugoslavia #serbia #croatia ♬ original sound – ADFood

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter