Izvor: Kurir
01.01.2024 u 07:56
0

U PRVOJ SEKUNDI NOVE GODINE ROĐENE DVE BEBE: Predivne vesti iz porodilišta u Višegradskoj

Novogodišnja noć je za nama, slavilo se, jelo i pilo, međutim neki su i postali roditelji u ovoj svečanoj noći.

– Noćas su se na klinikci za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj rodile dve beba tačno sekund nakon ponoći. Jedno od te dece je četvrto dete majci. Čestitamo bebabma i porodiicma i nadamo se da će da će im nova godina doneti sve najbolje. Danas u 10 časova će član organa grada Beograda Nikola Nikodijević posetiti bebe i mame i dodeliti im ček grada Beograda.

TRI BEBE HOSPITALIZOVANE: Broj zaraženih od velikog kašlja u Srbiji raste, obratite pažnju na OVE SIMPTOME

Dr Danijela Jeftić poželela je srećnu Novu godinu svima i saopštila kako je protekla najluđa noć kad su u pitanju intervencije hitne pomoći:

Imali smo trocifern broj pozivia i u toku ove noći i u toku prethodnog dana. Imali smo 130 pozova. U odnosu na jučerašnji dan jedna analogija – opet smo imali tri pešaka oborena, dve žene i jednog pešaka, s tim što su dve žene odvezene ortopedu sa nešto lakšim povredama. Juče su bile teške telesne traume. 20 minuta posle ponoći imali smo tešku povredu šake kod devetnaestogodišnjaka. Moje upozorenje je da budu svi posebno pažljivi sa pirotehničkih sredsvima. Takođe upozoravam i vozače da imamo dementne osobe, alkohlisane, zamišljenje, psihijatrijske bolesniki, nega ko u tom trenutku nije sam svoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter